Acht op acht voor Antwerp Giants op Student Night?

Acht op acht voor Antwerp Giants op Student Night?

Foto: BELGA

Antwerp Giants werkt vanavond (20 uur) in de Lotto Arena de uitgestelde wedstrijd van de derde speeldag van de EuroMillions League en versus Leuven Bears af.

De Bears staan met 5 op 18 op de voorlaatste plaats en mogen voor een momenteel wervelend Antwerp Giants geen probleem vormen. De Sinjoren, zonder Vic Sanders (scheenbeen), gaan op zoek naar een achtste opeenvolgende zege waardoor ze alleen leider kunnen worden. De Leuvenaars, met de debuterende Amerikaan Corey Allen Jr. hopen dan weer te verrassen om zo competitief te blijven versus Kangoeroes Mechelen en Limburg United en vooral de achtste plaats. De top 8 is immers geplaatst voor de play-offs.

Het is vanavond in Lotto Arena tevens Student Night. Op vertoon van hun studentenkaart aan de kassa kunnen studenten vanavond de wedstrijd bijwonen voor slechts 10 euro. Ze krijgen er ook een gratis drankjeton bij.

Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 1.000 reeksen in 12 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.