Feestweekend bij KLJ Machelen

Feestweekend bij KLJ Machelen

Foto: www.kljmachelen.be

Zulte - KLJ Machelen organiseert het komende weekend, 22 en 23 maart, voor zijn paasfeestweekend. Plaats van afspraak is ook deze keer in de Voordestraat in Olsene. Op vrijdagavond kan je er naartoe voor de tiende paasmarkt en op zaterdagavond is het feesten geblazen met de Freak Out party.

10e Paasmarkt

Op vrijdag 22 maart vormt de verwarmde feesttent het decor voor de traditionele paasmarkt. Het concept van deze paasmarkt is vergelijkbaar met dat van een kerstmark, maar dan badend in een gezellige voorjaarssfeer. Verscheidene verenigingen uit Zulte en omstreken tekenen present om een standje uit te baten. Door allerlei lekkers aan te bieden, spijzen ze hun eigen werking. De markt begint om 18 u en men sluit af met een afterparty met dansbare muziek van vroeger tot nu. De toegang is gratis.

Freak Out

Op zaterdag 23 maart worden alle feestvierders verwelkomd op dezelfde locatie vanaf 21 u. Deze keer wil KLJ Machelen de fuifgangers laten genieten van de vijfde editie van Freak Out. De dj's van dienst zijn Beatpounce als opener, gevolgd door Accission en Alpha Party. DJ Yarne sluit af. Sfeer en ambiance gegarandeerd.

Bandjes in voorverkoop zijn te verkrijgen bij alle leden en bestuursleden van KLJ Machelen tegen een democratische prijs van €5, aan de deur betaal je €7. Voorverkooppunten: Standaard Boekhandel Deinze, Tolpoortstraat 46, Deinze, Kaffee De Marolle, Deinsesteenweg 197, Kruishoutem en Dagbladhandel Dimitri, Kloosterstraat 3 in Machelen.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio