Belgisch ontwerp wint prestigieuze iF Designprijs

Deinze / Nevele - Afgelopen weekend kreeg LivWise uit Deinze de iF Design Award voor hun serviescollectie Moments by Point-Virgule. De samenwerking met Belgisch designer Alain Monnens viel in de smaak bij de internationale jury en kreeg de prestigieuze prijs toegekend in de categorie ‘Tableware accessory’. Point-Virgule is één van de huismerken van het Deins bedrijf LivWise, gehuisvest aan de Vaartlaan 9 in Deinze.

Eén collectie, eindeloze combinaties

Justine Desmet van LivWise: ‘Point-Virgule lanceerde, in samenwerking met de Belgische designer Alain Monnens, de collectie Moments by Point-Virgule. Deze collectie omvat porseleinen borden, onderleggers uit kunstleer en serveerborden en -planken uit acaciahout. Deze borden zijn niet je zoveelste eenvoudige ronde bord. De designer nodigt met de unieke vorm de gebruikers uit om hun creativiteit de vrije loop te laten gaan. De drie verschillende hoogtes en verschillende formaten bieden de mogelijkheid speels te combineren tot een persoonlijk geheel. De borden zijn gemaakt uit duurzaam porselein en zijn hierdoor beter bestand tegen barsten en dus ideaal voor gebruik in horeca.’

Naast de uitgebreide reeks porseleinen borden brengt Point-Virgule ook serveerborden en -planken uit acaciahout en placemats en bijhorende glasonderzetters uit kunstleer in dezelfde unieke vorm.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio