Gluren bij BV's: Josje toont wat haar lief is. En zie jij van wie deze jeugdfoto is?

Gluren bij BV's: Josje toont wat haar lief is. En zie jij van wie deze jeugdfoto is?

Foto: *

Van volop genieten van de eerste lentedagen tot voorbeelden geven van liefde: de afgelopen week zijn bekende Vlamingen druk in de weer geweest met van alles en nog wat. Zij deelden hun belevenissen op Instagram - die we graag even voor je bundelen.

Presentatrice Evi Hanssen zat donderdagavond met haar zoontjes voor de buis om te supporteren voor onze Rode Duivels. "Komaan", schreef ze bij de foto. En of het geholpen heeft. Ons elftal won met 3-1 van Rusland.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Komaan @belgianreddevils ??????#belrus #rodeduivels

A post shared by Evi Hanssen (@evihanssen) on


Presentatrice Kat Kerkhofs deelde dan weer een oude foto naast een van die Rode Duivels: haar man Dries Mertens. Naast hen zat ook een hond en die had blijkbaar een windje gelaten. "Who farted?", staat er bij een grappig kiekje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Who farted? #tbt

A post shared by Kat Kerkhofs (@katkerkhofs) on

 

Wendy Van Wanten amuseerde zich duidelijk in de opnamestudio. De Oostendse zangeres werkte er aan haar nieuwe single. Fans moeten wel nog even geduld oefenen tot in de zomer. "Laat die zomer maar komen", staat er bij het beeld te lezen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

In de studio voor mijn nieuwe zomersingle... #nogevengeduld #benieuwd #laatdiezomermaarkomen??

A post shared by Wendy Van Wanten (@wendyvanwanten) on

 

Hiep hiep hoera voor presentatrice Katja Retsin, die op haar verjaardag een kiekje uit de oude doos deelde met haar volgers. "Het enthousiasme is misschien een tikkeltje geminderd, maar elk jaar moet ik er toch aan geloven ... happy birthday to me", liet ze vrijdag weten. Ze mocht 47 kaarsjes uitblazen.


Liefde kan zo eenvoudig mooi zijn. Dat bewijst ex-K3 Josje met een foto van haar lief en zoontje Kamari. "Lief", staat erbij.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

??????#lief

A post shared by Josje Huisman (@josjecoos) on


Presentatrice Geena Lisa ontwaakt uit haar winterslaap. Nou ja, uit haar looppauze. Het mooie weer gaf haar zin om opnieuw haar loopschoenen aan te trekken. "Conditie zet de achtervolging in", schrijft ze. "Ik ben geen winterloper."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jawel, loopschoenen mogen weer uit de kast. Conditie zet de achtervolging in ??#bengeenwinterloper #runbabyrun ??

A post shared by Geena Lisa (@geena_lisa) on


Acteur Matteo Simoni is momenteel op vakantie en geeft het woord 'terrasjesweer' een eigen invulling. Neem een paar stoelen, een parasol en een tafel, installeer ze in het water en klaar...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Terrasje doen ??

A post shared by Matteo Simoni (@simonimatteo) on


Wat de lente met Louis Talpe doet? De acteur zag zich genoodzaakt om een controle van het gras uit te voeren met zijn hond. De conclusie: tijd om het af te rijden.

 

Zangeres Natalia is veelzijdig als het op sporten aankomt. Surfen? Dat kan ze en doet ze vaak als het koud is in ons eigen land. Skiën? Dat kan ze ook en de lente houdt haar niet tegen om de sneeuw op te zoeken.

 


Gezondheidscoach en schrijfster Martine Prenen is in een emotionele periode in haar leven aanbeland. Haar dochter wordt binnenkort voor het eerst mama. Ze stond even stil bij dit gebeuren met een gezinsfoto van 32 jaar geleden en een mooie boodschap. "Binnen drie maanden word je zelf een mama. Wat een bijzondere en wonderlijke fase van ons leven gaan we in. Mama zijn is leren over sterktes waarvan je niet wist dat je ze had. Ik hou van je."

 

Corrigeer

MEER NIEUWS