Iemand was het niet eens met hoe deze auto geparkeerd stond en nam dan maar het heft in eigen handen

Iemand was het niet eens met hoe deze auto geparkeerd stond en nam dan maar het heft in eigen handen

De wagen was besmeurd met rode verf. Iemand had het blijkbaar niet begrepen op hoe de auto geparkeerd stond. Foto: JCR

Sint-Truiden -

Nadia Otten uit de Viaductstraat in Sint-Truiden wist donderdagavond niet wat ze zag. Haar hele wagen was besmeurd met rode verf, blijkbaar door iemand die het niet had begrepen op hoe ze geparkeerd stond.

Vanop het terras van haar appartement zag Nadia Otten donderdagavond hoe haar wagen de aandacht van voorbijgangers trok. Het werd snel duidelijk waarom. Toen ze zelf poolshoogte ging nemen, zag ze hoe haar wagen helemaal besmeurd was met rode autolak. De dader had het blijkbaar niet begrepen op hoe ze geparkeerd stond. Hij had de witte lijn over haar wagen in het rood verder gespoten en op de motorkap een parkeerverbodsteken.

Steegje

De boodschap liet niets te wensen over. Nadia had haar wagen in de Viaductstraat ter hoogte van de Plantenstraat in het verlengde van de straat geparkeerd. Duidelijk niet naar de zin van haar belager, die het niet pikte dat haar wagen buiten de afgelijnde parkeerplaats stond. De auto belemmerde zo de smalle ingang van de steeg die leidt naar de garages achter de huizen van de Diestersteenweg. Nadia heeft een klacht ingediend.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

Verkiezingen in jouw gemeente:

Meest Gelezen

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees