Geen play-offs voor LA Lakers en LeBron James

Geen play-offs voor LA Lakers en LeBron James

Foto: AP

LA Lakers heeft in het eigen Staples Center, en ondanks 25 punten, 9 rebounds en 14 assists van LeBron James, met 106-111 verloren van Brooklyn Nets en daarmee is het team nu al uitgeschakeld voor de play-offs in de NBA. Voor de Lakers, de op een na meest succesvolle ploeg (zestien titels) in de NBA-geschiedenis, is het al het zesde jaar op een rij dat ze naast de play-offs grijpen. Sterspeler LeBron James is er voor het eerst sinds 2005 niet bij.

King James maakte vorige zomer de overstap van Cleveland Cavaliers naar de Lakers. Die transfer is dus geen succes. “Dit is balen en hier hadden we absoluut niet voor getekend,” zei James. Ondanks mooie statistieken was de overstap van LeBron James naar LA Lakers geen succes. James was veel geblesseerd en acteerde de laatste weken ietwat uitgeblust. Het gonst intussen van de geruchten dat hij LA Lakers na één seizoen al zou verlaten. Met 31 op 72 prijkt het uit team uit Californië momenteel op een teleurstellende elfde plaats in de Western Conference.

Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 1.000 reeksen in 12 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.