Celebs

Openhartige Mel B geeft toe dat ze seks had met andere Spice Girl: “We waren beste vriendinnen, het gebeurde gewoon”

Openhartige Mel B geeft toe dat ze seks had met andere Spice Girl: “We waren beste vriendinnen, het gebeurde gewoon”

Foto: REUTERS

Spice Girls Mel B en Geri Halliwell hebben seks gehad met elkaar. Dat heeft die eerste gezegd tijdens de opnames van het tv-programma Piers Morgan’s Life Stories, waar ze kwam praten over haar biografie. “We waren beste vriendinnen, het gebeurde gewoon”, aldus Mel B. De vraag is maar of Halliwell en diens echtgenoot ermee zullen kunnen lachen, met een reünie voor de deur.

Fans van de Spice Girls wisten al die tijd al dat er twee meisjes uit de immens populaire groep wat beter met elkaar konden opschieten dan de anderen. De biseksuele Mel B (43) en voormalige naaktmodel Geri Halliwell werden in die periode beste vriendinnen en gingen vaak samen op vakantie.

De geruchten dat er iets gebeurd was tussen de twee zijn er altijd geweest, zei talkshowhost Piers Morgan tegen Mel B, die in zijn show haar biografie Brutally honest kwam voorstellen. Na wat aarzelen langs de ene kant en aandringen langs de andere ging B toch eerlijk over tot bekentenissen.

“We waren beste vriendinnen”, zei ze. “Het gebeurde gewoon. Ze had geweldige borsten. Geri gaat me hiervoor haten omdat ze een sjiek bestaan leidt in haar landhuis met haar man, maar het is een feit. Het gebeurde, we lachten ermee en dat was het. Het is maar één keer gebeurd. Het was wel heel leuk.” Halliwell is getrouwd met Christian Horner, een 45-jarige F1-teambaas.

Reünie in gevaar?

Volgens bronnen van The Sun heeft Mel B meteen na de uitzending naar Geri gebeld om zich te verontschuldigen. “De meisjes weten allemaal dat Mel B nergens over kan zwijgen, maar Mel C was in het publiek en zij zag er echt bang uit toen het eruit kwam. De reünietour is al binnen twee maanden en ze willen die niet in gevaar brengen. Maar er was echt de vrees dat het de man van Geri kwaad zou maken en serieuze problemen zou veroorzaken. Geri heeft sinds haar huwelijk hard gewerkt om haar imago van playgirl van zich af te gooien en een nieuwe versie van zichzelf te zijn.

Nog volgens The Sun bleef het tussen de twee Spice Girls niet bij die ene keer seks. De eerste keer was in een huis dat ze deelden in Maidenhead in het midden van de jaren 90, daarna zouden er nog meer stomende avonden geweest zijn.

Openhartige Mel B geeft toe dat ze seks had met andere Spice Girl: “We waren beste vriendinnen, het gebeurde gewoon”
Foto: Photo News
Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees