Inschrijven voor de zomervakantie

Inschrijven voor de zomervakantie

Foto: www.zulte.be

Zulte - De paasvakantie moet er nog aankomen, maar in Zulte denken ze nu al aan de zomervakantie. In die zomermaanden is er in Zulte ook dit jaar weer heel wat te beleven voor kinderen en jongeren. Ze kunnen hun energie en creativiteit kwijt tijdens de vele sport- en creakampen, deelnemen aan spel-, sport- en knutselactiviteiten op het speelplein of spelen en ravotten in de buitenschoolse kinderopvang. Inschrijven voor deze zomerse activiteiten kan vanaf maandag 25 maart.

Geen beperking

Er is geen beperking voor het aantal kinderen dat per dag kan deelnemen aan de speelpleinwerking.  Jouw kind kan dus altijd op het speelplein terecht. Men hoeft ook niet te weten op welke dagen  jouw kind naar het speelplein zal komen. De enige vereiste is dat het kind tijdig wordt  ingeschreven op de speelpleinwerking van jouw keuze. Inschrijven is gratis en leidt niet tot verplichte deelname en kan tot de week die vooraf gaat aan de eerste deelname.

Het gemeentebestuur moet wel  tijdig over alle relevante informatie van de deelnemers beschikken, o.a. voor verzekering en fiscale attesten.

Inschrijven

Inschrijven kan online vanaf maandag 25 maart via www.zulte.be/zomervakantie. Ook inschrijven voor de daguitstap kan op dezelfde manier. Het kan ook persoonlijk op maandagavond 25 maart van 19 tot 21 uur aan de balie vrije tijd in het gemeentehuis,  Centrumstraat 8 in Olsene.

Bekijk de zomerbrochure met het volledige aanbod hier.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio