Timtation verzoent zich met ex Deborah

Timtation verzoent zich met ex Deborah

Foto: rr

Na zijn bedrog met verleidster Cherish in het vorige seizoen van Temptation island kon Deborah Leemans het bloed van Tim Wauters wel drinken. Ze gooide voor de camera’s zelfs haar verlovingsring in het kampvuur. Maar intussen kunnen de twee weer door dezelfde deur.

Deborah en Tim waren zaterdagavond special guests tijdens de Temptation Party in de Zottegemse club Sotto’s. Tim, die aan een dj-carrière werkt, draaide er plaatjes onder de naam DJ Timtation. Deborah was gastvrouw in de viplounge. Het ex-paar ging samen lachend op de foto en deelde die op sociale media.

Het bekendste Temptation-koppel van het land, Pommeline en Fabrizio, was getuige van de verzoening. Ook huidige deelnemers Lizzy, Jietse en Timone tekenden present.

Timtation verzoent zich met ex Deborah
Tim en Deborah gingen samen lachend op de foto tijdens de Temptation Party in Zottegem. Foto: Facebook

Een paar weken geleden waren Tim en Deborah nog te gast in ‘Goedele on top’, waarin Goedele Liekens met de voormalige deelnemers terugblikt op hun tijd op ‘Temptation Island’. Daarin zei Deborah al dat ze Tim misschien zou willen vergeven, maar dat hij daar wel wat voor over moest hebben.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees