Dit is een exclusief artikel voor jou.
Dit exclusieve artikel lezen? Doe het gratis >

Meat&More viert uitbreiding hoofdzetel en dat is ook goed nieuws voor 19 goede doelen

Het personeel koos 19 goede doelen die elk een cheque van 2.000 euro kregen. Pieter De Crem mocht ze uitdelen op het driedaagse bedrijfsevenement van Meat&More. Foto: mye

Aalter -

Voedingsbedrijf Meat&More is de jongste jaren bezig aan een groeispurt. Dankzij een investering van 10 miljoen euro breidde de hoofdzetel in Aalter uit tot 52.000 vierkante meter en werd er 1.800 vierkante meter extra productieruimte gebouwd. En daar hoorde een feestje bij.

In de hoofdzetel van Meat&More aan de Aalterse Groendreef wordt wekelijks 75 ton gevogelte, 35 ton rundvlees en 170 ton varkensvlees verwerkt en daarvoor is natuurlijk veel plaats nodig. Om verder ...

Het beste van Enkel voor abonnees