Jolien geeft Lenny een ‘pak slaag’ ...

Jolien geeft Lenny een ‘pak slaag’ ...

Jolien mag zich uitleven op Lenny. Wat doe je anders, als het “op” is? Foto: VTM

Een “ze leefden nog lang en ­gelukkig” zit er duidelijk niet meer in voor Lenny en Jolien. Vanavond hakken de twee de knoop door in Blind getrouwd, maar eerst mag Jolien Lenny nog een pak slaag verkopen.

Een “ze leefden nog lang en gelukkig” zit er niet meer in voor Lenny en Jolien, dat is nu wel duidelijk. Maandagavond hakken de twee de knoop door in Blind getrouwd, maar eerst mag Jolien Lenny nog een pak slaag verkopen.

Even terugspoelen naar de trouwdag van Lenny en Jolien. Hij noemde haar “een frisse, vrolijke verschijning”, zij vond hem “een mooie man, met heel mooie ogen en iets lief en ondeugends in zijn gezicht”. Maar vorige week gaven de twee toe dat hun huwelijk niet verder stond dan vriendschap. Maandagavond is te zien dat Jolien het moeilijk krijgt: zij heeft de indruk dat ze gefaald heeft en is erg teleurgesteld. Maar er mag nog gelachen worden: Jolien trekt de bokshandschoenen aan en mag een “verstevigde” Lenny ervanlangs geven.

De vier andere koppels hakken hun knopen pas volgende week door. Joris en Annelies, ook niet het meest geslaagde koppel uit de geschiedenis van Blind getrouwd, bekijken hun trouwfoto’s. Annelies moet toegeven dat ze er een beetje stil van wordt; een zeldzaam moment. Ook de andere koppels krijgen de foto’s van hun trouwdag te zien. Tim trakteert Elke op een verrassing: ze gaan indoor skydiven. Victor en Line gaan op bezoek bij de ouders van Victor, die albums bovenhalen met foto’s van hun zoon als model. Stijn trakteert Joke op bloemen, zij beantwoordt zijn gebaar met een diner.

Blind getrouwd, VTM, 20.35 uur

INFO

Blind getrouwdVTM, 20.35 uur

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees