Journalist doet onschuldige bekentenis over slaaproutine, maar zet daarmee Twitter op stelten: “Dit is extreem fucking bizar”

Journalist doet onschuldige bekentenis over slaaproutine, maar zet daarmee Twitter op stelten: “Dit is extreem fucking bizar”

De Ierse journalist Steve O’Rourke heeft vriend en vijand op sociaalnetwerksite Twitter verbaasd met een onschuldige onthulling over zijn slaappatroon. “Mijn vrouw en ik slapen niet elke nacht op dezelfde kant van het bed”, twitterde O’Rourke, en dat bracht een storm van reacties met zich mee.

“Toen ik op het werk vertelde dat Amy en ik niet elke nacht op dezelfde kant van het bed slapen, vonden mijn collega’s dat bizar. Ik begrijp het niet goed. De ene nacht slaap je liever bij de deur en de andere nacht bij het raam, simpel toch?” Heel wat gebruikers van sociale media deelden de mening van de journalist niet, waarop hij besloot om de bedroutine te verduidelijken. “De eerste in bed mag kiezen langs welke zijde hij of zij slaapt en daar hebben we nog nooit ruzie over gehad”, tweette hij. “De kussens en boeken verhuizen altijd mee, maar we wisselen ook niet elke nacht. PS: we zijn mensen en geen ruimtewezens.”

O’Rourke vertelde ook dat hij al twintig jaar samen is met Amy en dat ze het wisselritueel meteen hebben ingevoerd. Het oorspronkelijke bericht kreeg inmiddels al meer dan 3.200 likes en werd 600 keer geretweet. Meer dan tweeduizend Twitteraars deelden ook hun mening over de bekentenis. “De enige reden dat ik nog bij mijn man ben, is omdat ik vrees dat een andere partner mijn kant van het bed zou willen innemen”, schreef @tinytwink bij de tweet. Een andere vatte de hele hetze kort samen: “Dit is inderdaad extreem fucking bizar”.

Toch waren er onder de vele reacties ook enkele Twitteraars die het eens zijn met de journalist. “Na een paar dagen op rij aan één kant te hebben geslapen, voelt de eerste nacht aan de andere kant zo goed dat je veel beter slaapt”, schreef @Jlcouckre.

En O’Rourke? Die sliep die avond aan de andere kant dan de avond ervoor, gewoon omdat hij daar zin in had.

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees