Massage loopt fout af: “Ik vond het raar toen hij mij vroeg om op de grond te gaan liggen”

Een Thaise vrouw zal in de toekomst twee keer nadenken voor ze nog eens langs gaat bij ‘Dr. Happy’. Ze ging bij de masseur langs om van pijn in haar been verlost te geraken. In de plaats daarvan ging ze naar huis met een gebroken dijbeen en ontwrichte enkel.

Op de beelden is te zien hoe de 21-jarige masseur, die zichzelf Dr. Happy noemt, op de benen staat van de vrouw. Op het moment dat hij zijn volle gewicht gebruikt, krijst de vrouw het uit van de pijn. “Ik dacht dat hij mijn spieren zou kneden en masseren. Ik vond het raar toen hij mij vroeg om op de grond te gaan liggen.” Na de massage ging ze naar het ziekenhuis waar uit scans blijkt dat haar dijbeen gebroken is en haar enkel gebroken en ontwricht.

Nadat de politie de man kon lokaliseren, schreeuwt hij zijn onschuld uit: “Ik wilde haar botten op de juiste plaats krijgen door herhaaldelijk op haar heupen te staan. Ze schreeuwde het uit, maar ik zei dat ze moest volhouden omdat ik voelde dat de botten bijna op hun plaats waren. Ik had niet door dat ze gilde omdat haar botten waren gebroken.”

Dr. Happy heeft intussen een boete gekregen voor het leveren van medische dienstverlening zonder een vergunning. De vrouw zou er een blijvende handicap aan over houden.

Play

bekijk ook

Playboy-model krijgt boete nadat ze video van naakte massage deelt op sociale media

Gebroken benen, snijwonden en blauwe plekken: 29 gewonden door turbulentie in passagiersvliegtuig in VS

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees