Opsporingsbericht: gewapende overvaller bedreigt werkneemster Okay

Brussel -

Een gewapende overvaller heeft vrijdagavond 18 januari een werkneemster van een Okay-vestiging in de Brusselse Grootsermenstraat bedreigd en is er vervolgens vandoor gegaan met de inhoud van de kassa. Omdat er nog altijd geen verdachte werd opgepakt, heeft de politie nu op vraag van het Brusselse parket het volgende opsporingsbericht verspreid:

Op vrijdag 18 januari, rond 19.55 uur, werd in Brussel een gewapende overval gepleegd op de Okay-winkel in de Grootsermentstraat. Op het einde van de dag, vlak voor sluitingstijd, nadert een persoon de winkel met een zak in zijn handen. Hij wacht even voor de ingang, neemt zijn wapen dat in de zak verstopt zit en stapt de winkel binnen. Hij gaat naar kassa en bedreigt de werkneemster met zijn wapen. Geschrokken klanten vluchten de winkel uit. Ondertussen steelt de dader de inhoud van de kassa door die in zijn zak te kieperen.

Als hij de buit heeft, vlucht hij in de richting van de Antoine Dansaertstraat. De dader is een dertiger en is mager gebouwd. Hij heeft een smal gezicht met rimpels. Hij heeft ook een stoppelbaard. Op het ogenblik van de feiten droeg hij een afgewassen jeans, een sweater met grijze kap, met opschrift op de borst en een donkere pet.

Herkent u de dader of hebt u meer informatie over deze feiten, neem dan contact op met de speurders op het gratis nummer 0800/30.30.0. Getuigenissen kunnen ook worden gestuurd naar opsporingen@police.belgium.eu.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

Verkiezingen in jouw gemeente:

Meest Gelezen

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees