Schepen Michaël Vercruyssen nieuwe ondervoorzitter van IVAGO

Schepen Michaël Vercruyssen nieuwe ondervoorzitter van IVAGO

Foto: GHL

Destelbergen - Na de installatie van de nieuwe gemeenteraden worden ook een aantal besturen herschikt.Voor IVAGO betekent dat onder meer Michaël Vercruyssen de nieuwe ondervoorzitter wordt, in opvolging van vroeger schepen van leefmilieu en huidig burgemeester Elsie Sierens.

Michaël Vercruyssen (Open VLD), die als schepen voor leefmilieu in Destelbergen het afvalbeleid onder zijn bevoegdheid heeft, wil naar eigen zeggen zijn steentje bijdragen om te consuminderen. De organisatie van Repair Cafés in Destelbergen en Heusden  kan daar zeker toe bijdragen, klinkt het. Aan de top van IVAGO is schepen Tine Heyse vervangen door de Gentse schepen Bram Van Braeckevelt (Groen). Bram en Michaël dankten Tine Heyse en Elsie Sierens voor de jaren van engagement.

De volgende maanden staan in het teken van het uitwerken van een beleidsplan voor de periode 2020-2024. Er wachten alvast enkele belangrijke uitdagingen zoals de uitbreiding van de sorteerboodschap voor pmd en het streven naar een betere energie-efficiëntie van de afvalenergiecentrale.

 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio