SK Deinze huldigt nieuwe verlichting en tribune in

Na de overwinning van SK Deinze en het verlies van RWDM vorig weekend zijn de Oranjen nu al zeker van de Play-off. Er moeten nu nog vier wedstrijden worden gespeeld in de reguliere competitie. Het is daarbij belangrijk zoveel mogelijk punten te sprokkelen en de kloof met Lierse en Virton, derde en vierde, groter te maken. Maar de punten worden gehalveerd en een competitie onder vier ploegen moet uitmaken wie uiteindelijk de promotie naar 1B mag maken.

SK Deinze heeft alvast de ambitie, en doet er ook alles aan, om haar licentie binnen te halen. Zo moest de verlichting verplicht worden aangepast en versterkt, van 400 lux naar ruim 900 lux, en moesten er 750 bijkomende zitplaatsen worden gecreëerd. Het plaatsen van een bijkomende tribune is geen sinecure want die moet voldoen aan heel veel voorwaarden. Men kreeg vorige week de goedkeuring en dinsdag werd deze tribune geplaatst door een professionele firma.

Inhuldiging

Zaterdag vóór de match tegen Rupel Boom worden én de verlichting én de tribune officieel ingehuldigd met de fanfare van de Brandweer van Deinze. Alle jeugdspelers van SK en hun ouders worden uitgenodigd om dit samen met de andere supporters te vieren.  Sfeer en gezelligheid zullen weer eens troef zijn op SK Deinze. De Oranjen willen ook deze thuismatch met een overwinning beëindigen.

De wedstrijd tegen K. Rupel Boom FC wordt gespeeld op zaterdagavond 30 maart en wordt afgetrapt om 20 u.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio