Celebs

Pink woedend door reacties op foto met zoontje: “Er is iets ernstig mis met jullie”

Pink woedend door reacties op foto met zoontje: “Er is iets ernstig mis met jullie”

Foto: Instagram

De Amerikaanse zangeres Pink is woedend. Ze heeft een foto van zichzelf met haar kinderen van Instagram verwijderd omdat ze naar eigen zeggen geschokt is door de reacties erop. “Er is iets ernstig mis met jullie”, aldus de zangeres.

De heisa begon toen Pink een vakantiefoto van zichzelf met dochter Willow en zoontje Jameson op Instagram postte. Veel reacties op de foto gingen over haar zoontje, dat alleen een T-shirt droeg en wiens penis dus te zien was. De zangeres verwijderde de foto en postte hem opnieuw, al tekende ze ditmaal wat strepen over de edele delen van haar zoontje en voegde ze er een vernietigende tekst aan toe.

“Er is iets ernstig mis met enkelen van jullie”, aldus de zangeres van talrijke wereldhits, die komende zomer op Rock Werchter speelt. “Commentaar geven op de penis van mijn zoon? Over besnijdenis? Serieus? Zoals elke normale moeder op het strand had ik niet gemerkt dat hij zijn zwemluier had uitgedaan. Ik heb de foto verwijderd omdat jullie degoutant zijn. Nu zet ik de reactiemogelijkheid af en schud ik mijn hoofd voor de staat van sociale media en keyboard warriors. De negativiteit die jullie in de levens van anderen brengen. Er is echt iets ernstig mis met jullie. Hier is een foto van een pelikaan die we gevangen en misbruikt hebben voor we de penis van een baby voor zijn gezicht hebben laten slingeren.”

 

 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees