Studio 100 plant ook avondshows voor “Samsonfans van het eerste uur”

Studio 100 plant ook avondshows voor “Samsonfans van het eerste uur”

Goed nieuws voor fans van het eerste uur die zin hebben om de jubileumshow van ‘Samson en Gert’ bij te wonen. Studio 100 plant ook avondvoorstellingen om 20u, specifiek op volwassenen gericht.

LEES OOK. Einde van een tijdperk: Gert Verhulst stapt uit ‘Samson & Gert’

Gert Verhulst heeft dinsdag in een persconferentie aangekondigd dat hij niet langer in de huid van ‘Gertje’ kruipt in kinderprogramma ‘Samson en Gert’. Of zijn personage wordt vervangen door een opvolger, is nog niet bekend. Wat wel al zeker is, is dat er eind dit jaar nog een show wordt georganiseerd in het ‘Studio 100 pop-up theater’ in Puurs. ‘30 jaar Samson & Gert’ wordt dus ook meteen de afscheidsshow van Verhulst.

Avondshows

“Alle grootste Samsonhits van vroeger en nu staan op het programma”, laat Studio 100 weten. “Kom mee zingen en dansen met het indrukwekkend showballet, het kinderkoor en een prachtig decor. Natuurlijk zijn de Burgemeester, Alberto en Van Leemhuyzen ook van de partij.”

De shows lopen vanaf 21 december en voor de fans van het eerste uur zijn er avondshows gepland, telkens om 20u00. “Kinderen tot 12 jaar zijn van harte welkom op de shows om 11u00, 14u00 of 17u00”, klinkt het.

Tickets voor de show zijn via deze link te bestellen.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees