Philippe Geubels wordt garagist en néé, het is niet voor een tv-programma

Philippe Geubels wordt garagist en néé, het is niet voor een tv-programma

Foto: Kris Van Exel

Philippe Geubels heeft zichzelf twee maanden rust voorgeschreven na een hels 2018, waarin hij in december de laatste voorstelling gaf van zijn zaalshow Bedankt voor alles en ook twee versies opnam van het tv-programma Is er een dokter in de zaal?, een Nederlandse en een Vlaamse.

“Tijdens die twee maanden ben ik ook écht niet aan het werk, maar ik ben met drie vrienden wel een garage begonnen voor sportieve tweedehandswagens. Ik ben een autofreak. Ik wissel graag van auto en dan is een eigen garage wel fantastisch. Voorlopig blijft mijn rol beperkt tot stille partner; ik struin mee het internet af op zoek naar interessante koopjes. Het is niet dat ik in een showroom sta en de mensen verwelkom met “Goeiendag, ik ben Philippe Geubels, kan ik u met een bepaald model helpen?” (lacht)

“Een toonzaal hebben we niet, maar ik denk er wel aan. Ik heb toevallig bij ons in de buurt een pand gezien met een showroom. We zien wel. Ik doe dit als hobby, maar je kent mij: zelfs in een hobby blijf ik ambitieus. Ik wil dat goed doen, net zoals Geub.”

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees