Open deur

De tijd staat stil in de ‘Mobiele Bruine Kroeg’

Foto: www.bruinekroeg.be

Zulte - De ‘Mobiele Bruine Kroeg’ van Kurt t’Kindt staat de komende twee weekends opgesteld in de Drogenboomstraat in Zulte voor de Open Deurdagen. De mobiele kroeg beslaat voor dit kijk- & proefweekend maar liefst 100 m² . Er zijn daarbij meer dan zestig abdij- en trappistenbier en streekbieren op voorraad.

In het weekend van 12, 13 en 14 april en het daaropvolgend paasweekend 19, 20, 21 en 22 april kan je een streekbiertje gaan proeven in de Mobiele Bruine Kroeg van Kurt t’ Kind in de Drogenboomstraat nr. 7 in Zulte. Naast de sfeer van de goeie oude tijd geniet je er ook van aangepaste muziek en kom je er even weer tot rust.

Leuk om weten is dat deze bruine kroeg mobiel is en kan gehuurd worden voor jouw evenement thuis, in de buurt of op de firma en dat zowel binnen als buiten.

Kurt: ‘In de loop van de twee jaar dat onze mobiele bruine kroeg bestaat, hebben we al tal van bedrijfsevents geanimeerd, maar we stonden ook op beurzen en festivals als bijvoorbeeld Dranouter. Daar hadden we zelfs een kroeg van 500 m². Nieuw dit jaar is onze degustatie stand van 6x4m volledig ingericht met bar, stoelen, tafels enz.. voor kleinere events zoals een tuinfeest of een man cave.’

Meer info op www.bruinekroeg.be

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio