Driespoort viert 4e verjaardag

Deinze / Nevele - Op zaterdag 20 april viert Driespoort Shopping Deinze zijn vierde verjaardag. Het is paaszaterdag en vooral de kinderen worden bij die gelegenheid in de watten gelegd. Vanaf 14 u zullen vooral die kinderen er zich reuze kunnen amuseren met de leuke paashazen en de vele kinderanimaties. Paaseitjes aan de vooravond van Pasen kunnen uiteraard niet ontbreken.

In april 2015 opende Albert Heijn de deuren in Driespoort Shopping.  Het was het begin van een bloeiend verhaal met vele en diverse handelszaken waar iedereen terecht kan voor zowel dagelijkse als occasionele producten.

Voor de kinderen

Op zaterdagnamiddag 20 april zijn de kinderen koning in Driespoort Shopping. De paashaas komt hen dan immers persoonlijk begroeten vanaf 14 u. De kinderen zullen de hele namiddag kunnen genieten van de vele kinderanimaties, zoals het magisch kapsalon, paaswindmolentjes atelier, reuze zeepbellen, een maxi fun haai glijbaan, fiets je schilderij, een kleutertuin met begeleiding, een ballonnenblazer en een springkasteel van Kids&Play. Wie een leuke paastattoo komt ook aan zijn trekken.

Er lopen niet minder dan drie gekke Paashazen rond die alle kindjes verwelkomen en hen verwelkomen met lekkere paaseitjes.

Je kan weer een fiets winnen

Voor de volwassenen is er terug de succesvolle fietsactie. Vanaf de Driespoort Shopping Birthday op 20 april tot eind juni 2019 kan je een prachtige damesfiets van Fietsen Godefroot winnen. Je hoeft niets meer te doen dan jouw gegevens in te tikken op de tablet in het middengebouw om kans te maken.  Op zaterdag 6 juli wordt de winnaar bekend gemaakt.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio