Inspiratiedag van De Sterrebloem in Brieljant

Deinze / Nevele - De Sterrebloem, de ervaringsgerichte school uit Meigem, organiseert op zondag 28 april 2019 een inspiratiedag over duurzaam samenleven in Jeugdcentrum Brieljant in Deinze. Low Impact Man Steven Vroman brengt bij die gelegenheid zijn vierde eco-comedy voorstelling.

Op deze inspiratiedag wil De Sterrebloem iedereen, jong en oud, uitnodigen om samen stil te staan bij hoe we in de toekomst duurzaam kunnen samenleven. Duurzaam samenleven, in welke zin dan ook, staat vandaag meer dan ooit op de agenda. Hoe kunnen we elkaar daarin inspireren en onze verantwoordelijkheid opnemen?

Het wordt een heuse inspiratiedag waarop sprekers hun ideeën toelichten, maar waar je ook zelf in workshops kan beleven hoe duurzaam samenleven onze toekomst zou kunnen vormgeven. Steven Vromman, alias Low Impact Man, brengt om 10 u zijn vierde eco-comedy voorstelling om alvast zijn visie op dit brandend actuele thema te geven en hij trapt daarmee de dag af. In de namiddag zijn er een viertal workshops: ‘De natuur aan het woord’ door Lieven Godderis, ‘Body&Brain Yoga sessie’ met Katrien Bouciqué, ‘Het belang van landbouweducatie’ met Maarten Crivits en ‘De tweede vervreemding. Het tijdperk van de wereldwijde samenwerking’ met Michael Vlerick.

Er is gratis opvang voorzien tussen 10 en 12 u en 14 en 16 u voor kinderen tussen 2,5 en 12 jaar met aangepaste activiteiten en begeleiding in samenwerking met JNM.

Inschrijven voor deze inspiratiedag kan hier tot uiterlijk 21 april.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio