Dit is een exclusief artikel voor jou.

Dit exclusieve artikel lezen? Doe het gratis >
Corrigeer
Het Nieuwsblad camera closecorrect down facebook gplus nextprevquote share twitter video

De fiets van Nico Ros (kleine foto) werd teruggevonden langs het jaagpad van het kanaal Gent-Brugge in Beernem. svg

Cel Vermiste Personen op zoek naar Nico Ros (53)

Waarschoot/Beernem

-

De Cel Vermiste Personen van de federale politie is op zoek naar de 53-jarige Nico Ros. De man werd afgelopen vrijdag voor het laatst gezien. Sindsdien ontbreekt elk spoor van hem.

Nico Ros vertrok afgelopen vrijdag in de voormiddag met zijn fiets van zijn woning in de Krakeelhoek in Waarschoot. “Ros is 1,70 meter en is normaal gebouwd”, laat de federale politie weten. “Hij heeft zeer kort, afgeschoren, bruin haar, een zogenaamde ‘bros’. Op het moment van zijn verdwijning droeg hij een zwarte broek, een zwart hemd, een donkere trui, bruine schoenen en een zwarte jas van het merk Jack Wolfskin. Zijn fiets is een zwartgrijs sportmodel van het merk Thompson. De fiets heeft een vlinderstuur en een zwarte tas aan de achterkant.”

Ros’ fiets werd vrijdagnamiddag om 17 uur teruggevonden langs het kanaal Gent-Brugge langs het jaagpad (Fortstraat) in Beernem. De federale politie is op zoek naar getuigen. “Wie Nico Ros gezien heeft of weet waar hij zich bevindt, vragen wij om contact op te nemen met de speurders op het gratis nummer 0800-30.300. Wij zijn specifiek op zoek naar getuigen die de fiets hebben opgemerkt voor vrijdagnamiddag om 17 uur op het traject tussen Lievegem en Beernem.”(svg)

if

INFO

Het beste van Enkel voor abonnees