WIN. Duotickets voor Circus Barones in Beveren

WIN. Duotickets voor Circus Barones in Beveren

Foto: rr

Beveren-Waas - Ook dit jaar presenteert het rondreizende Circus Barones een nieuwe show. Die heet 'Surprise' en is het vervolg op het succesvolle “Een reis rond de wereld”. Van woensdag 24 april tot en met 28 april strijkt het circus neer aan het Gravenplein in Beveren. Het Nieuwsblad mag 25 duotickets weggeven voor de voorstelling van vrijdag 26 maart om 18 uur.

Na de succesvolle tournee van vorig jaar die de naam ‘Reis rond de Wereld’ droeg, liet de circusdirectie zich dit jaar inspireren door de sprookjes van Disney. De inmiddels bekende clown Patatje voert de bezoeker met zijn vliegend tapijt mee naar het sprookjesland van duizend-en-één-nacht en warme Oosterse gebieden. 
Zoals de naam van het programma doet vermoeden wil het circus de toeschouwer dit jaar aangenaam verrassen en verbazen. De clowns laten zich uiteraard niet onbetuigd. Zij rijden in een knotsgekke taxi één van de beroemdste dames van Engeland de piste in. 
De act van vier jonge Hongaarse dames hoog in de nok van het circus zijn een primeur voor België. De vernieuwde piste en innovatieve lichttechnieken maken de beleving van 'Surprise' compleet.

Voorstellingen in Beveren zijn er op:

  • Woensdag 24 april om 15 uur
  • Vrijdag 26 april om 18 uur
  • Zaterdag 27 april om 14 en om 18 uur
  • Zondag 28 april om 11 en om 15 uur

De voorstellingen op zondag om 11 uur is een familievoorstelling. Volwassenen betalen dan kinderprijzen (zie prijslijst aan de kassa)

Het Nieuwsblad mag 25 duotickets (met een waarde van 50 euro) weggeven voor de voorstelling van zaterdag 26 april om 18 uur. Die zijn bestemd voor de personen die als eerste een mail sturen naar dit adres. Er kan maar één duoticket per persoon op hetzelfde adres weggegeven worden. Winnaars dienen zich persoonlijk aan te melden bij het circus met vertoon van de email waarin staat dat ze de duotickets gewonnen hebben en hun identiteitsbewijs.

De voorstellingen van Circus Barones komen mede tot stand met de steun van de Vlaamse overheid.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio