Mode

Ted Baker heeft nieuwe CEO

Ted Baker heeft nieuwe CEO

Foto: REUTERS

Het Britse modehuis Ted Baker heeft met Lindsay Page een nieuwe CEO. Dat heeft het bedrijf zelf bekendgemaakt in een persbericht.

Page werd eind december 2018 aangesteld als de tijdelijke vervanger van CEO Ray Kelvin, die vrijwillig verlof nam na beschuldigingen van seksueel grensoverschrijdend gedrag. Zo zou hij werknemers en klanten gedwongen hebben tot het geven van knuffels en jonge vrouwen vragen om hem te masseren. Kelvin hield de eer aan zichzelf en nam drie maanden later ontslag.

LEES OOK. Klanten en werknemers van Ted Baker zijn het beu: “Wij willen onze baas niet meer knuffelen”

“We zijn heel blij dat we de benoeming van Lindsay Page als nieuwe CEO van Ted Baker kunnen bevestigen”, zegt David Bernstein, voorzitter van de raad van bestuur, in een persbericht. “De afgelopen jaren heeft Lindsay actief meegewerkt aan de uitbreiding van Ted Baker. We zijn wereldwijd uitgegroeid tot een stabiel lifestylemerk.”

In 1997 werd Page aangesteld als financieel directeur bij het Britse modehuis. Zeventien jaar later nam ze ook de rol van Chief Operating Officer (COO) op zich. “Ik ben ervan overtuigd dat we samen zullen blijven bouwen aan ons succes”, aldus Page.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees