Instagram-bloggers liggen onder vuur: “Deze foto toont alles wat verkeerd is in deze moderne tijden”

Instagram-bloggers liggen onder vuur: “Deze foto toont alles wat verkeerd is in deze moderne tijden”

Foto: Instagram

Een plaatje van een infinity-pool passeert wel vaker op Instagram, maar een Amerikaans koppel ligt nu onder vuur omdat ze iets te veel over hadden voor likes. Kelly Castille (33) hangt boven de afgrond terwijl haar lief haar op de rand van het zwembad vasthoudt. “Totaal onverantwoord.”

Veel van hun meer dan 70.000 volgers zijn niet opgezet met de foto die het Amerikaanse koppel Kelly en Kody op hun account @positravelty delen. Ze vinden het niet kunnen dat de twee zo’n gevaarlijk manoeuvre uitvoeren boven een afgrond. “Deze foto toont alles wat verkeerd is in deze moderne tijden. Zonder nadenken doen mensen dingen voor 15 minutes of fame”, schrijft iemand. Of: “Een zestienjarige ziet een coole foto die ze zullen proberen nadoen. Totaal onverantwoord en gevaarlijk.” En: “Zo wanhopig op zoek naar aandacht.” Nog een ander schrijft: “Andere mensen zullen nu ook aan de rand van een zwembad bengelen en gevaarlijk doen om een plaatje zoals dat van jullie te krijgen. Wat een voorbeeld.”

Na alle commotie heeft het koppel zich intussen ook verdedigd. “We zijn allebei goed in vorm, kennen ons lichaam en onze limieten. We vertrouwden elkaar genoeg voor iets als dit, dus besloten we het gewoon te doen.”

Bovendien lag lager onder het infinity pool nóg een zwembad, zeggen ze. “De hoogte was geen probleem. We hebben al van veel hogere watervallen of bruggen gesprongen.”

Of hun volgers daarmee gerust gesteld zijn? Niet echt. Maar het koppel vergaarde in enkele dagen intussen wel meer dan 10.000 volgers extra.

Corrigeer

NIET TE MISSEN

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees