Henny Huisman (67) is werkloos en snapt er niks van

Henny Huisman (67) is werkloos en snapt er niks van

Foto: Hollandse Hoogte

Henny Huisman, de Nederlandse presentator die ook in Vlaanderen bekend werd met programma’s als De soundmixshow, De mini playbackshow en De surpriseshow, snapt niet waarom ze hem op zijn 67ste aan de kant laten staan.

“Daar begrijp ik dus he-le-maal niets van”, zegt hij in AD Magazine. Huisman zegt dat hij constant nieuwe programma’s bedenkt, maar niet eens wordt uitgenodigd voor een kop koffie om het idee voor te stellen. “Ik heb echt het gevoel dat ze daar denken: die Huisman had jaren geleden een paar enorme knallers, maar hij moet niet denken dat het nog steeds zo werkt.”

Een terugkeer bij de Evangelische Omroep (EO) zit er sowieso niet meer in. Huisman presenteerde er van 2007 tot 2009 de talentenjacht Korenslag: “We hadden plattelandsvrouwen, maar ook het Groninger homostudentenkoor Zangzaad. Of eigenlijk niet, dat mocht dan weer niet van de EO. Toen ik in een interview zei dat ongeveer één op de tien mannen homoseksueel is, en dat er dus tussen Jezus’ twaalf apostelen zeer waarschijnlijk ook wel een homo gezeten heeft, kon ik helemaal inpakken bij de EO.”

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees