Moeder doet smeekbede nadat zoontje (13) sterft aan xtc: “Help me de man te vinden die drugs verkocht aan mijn zoon”

Moeder doet smeekbede nadat zoontje (13) sterft aan xtc: “Help me de man te vinden die drugs verkocht aan mijn zoon”

Foto: Facebook

Een 13-jarige jongen is in een park in Wales om het leven gekomen nadat hij een xtc-tablet ingenomen had. Zijn moeder slaakt een noodkreet. “Politie, vind de dealer die mijn zoon die drugs gegeven heeft.”

Carson Price (13) was vrijdagavond in een park in Ystrad Mynach, in het zuiden van Wales, aan het spelen toen hij plots onwel werd en ineen stuikte. Zijn gezicht werd meteen blauw. De jongen werd ter plaatse nog behandeld door toegesnelde ambulanciers, maar hulp kon daar niet meer baten voor Carson. Hij overleefde het niet.

De moeder van de jongen, Tatum Price, richtte in een bericht op Facebook het woord tot de politie. “Alsjeblieft, vind de dealer die mijn zoon de drugs gegeven heeft”, vraagt ze de agenten.

Familieleden bezochten zaterdag het park waar Carson stierf. Er waren ook vrienden van de jongen. “We waren allemaal samen naar het park gekomen, want het is vakantie”, zegt een van hen aan The Mirror. “Ik wist dat Carson tabletten had. We gingen even naar de winkel en een van zijn vrienden kwam naar ons gelopen dat hij onwel geworden was. Toen we aan de ziekenwagen kwamen, was hij al dood.”

De politie van Gwent behandelt de dood van de tiener als “onverklaard” en lanceert een oproep naar getuigen. De moeder van de jongen was te aangedaan om met de pers te praten, maar vrienden deden dat wel en vertellen dat de jongen al een tijdje aan het experimenteren was met drugs. Pogingen om hem te stoppen mislukten telkens. “We wisten dat hij drugs nam, hij toonde ze aan ons”, zegt een vriendin van de overleden Carson. “Hij was zo lief en vriendelijk en keek echt uit naar twee weken vakantie.”

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees