Na Roger en Laura een tweede breuk na ‘Temptation island’?

Na Roger en Laura een tweede breuk na ‘Temptation island’?

Rodanya en Morgan zouden niet langer een koppel zijn. Foto: vijf

Hoewel dit seizoen van ‘Temptation island’ voorlopig de geschiedenis ingaat als het saaiste ooit, lijken minstens twee koppels de verleiding toch niet te hebben overleefd.

Eerder was al duidelijk dat Roger en Laura geen koppel meer waren na het programma, en ook Rodanya en Morgan zouden niet langer samen zijn.

LEES OOK. Presentatrice Annelien Coorevits is hard voor ‘Temptation’-deelnemers: “Sommigen doen alleen maar mee om bekend te worden”

Rodanya en Morgan zouden het laatste kampvuur op ‘Temptation island’ wel nog overleefd hebben, maar zouden intussen wel uit elkaar zijn. Dat blijkt uit een post van Team Tempa, een Instagramaccount dat doorgaans goed geïnformeerd is over de ‘juicy details’ van het eiland. “Wij hoorden geruchten dat het na de opnames mis is gegaan en dat Danicio er iets mee te maken had”, luidt het onder meer.

Volgens de geruchtenmolen zou Morgan nu samen zijn met… Milou. Nieuws dat bevestigd lijkt te worden door een Instagram-story op het profiel van Milou. Daarin zijn screenshots te zien van een ruzie tussen haar en Rodanya, waarbij die laatste Milou er onder meer van verwijt “een vieze vuile hoer” te zijn.

Dat even ter info.

Na Roger en Laura een tweede breuk na ‘Temptation island’?

bekijk ook

‘Temptation’-Milou onthult of ze gevoelens heeft voor verleider: “Ik merk wanneer iemand oprecht is”

“Dit is echt niet de Morgan die ik ken”, aldus een teleurgestelde Rodanya als ze beelden te zien krijgt

Kampvuur leidt tot hevige frustraties bij Laura en Rodanya

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees