VIDEO. Trixie Whitley lost derde en laatste deel van videotrilogie Lacuna

Gent - Het Amerikaanse Billboard lanceerde vandaag in première ‘May Cannan’, het derde en laatste hoofdstuk van de videotrilogie die de Gents-New Yorkse Trixie Whitley maakte rond haar derde studioalbum Lacuna dat recent op de markt kwam.

Eerder lanceerde Trixie Whitley al videoclips die hoorden bij Touch, en Long Time Coming, beide van haar nieuwe plaat Lacuna. Nu is er dus de afsluitende derde video May Cannan.

De video's werden geregiseerd door visueel kunstenaar Hannah Marshall, gekend voor haar monocromatische esthetiek en haar werk voor bands als The xx, Florence and The Machine, Savages en Goldfrapp.
 

Trixie Whitley concerteert naar aanleiding van haar nieuwe plaat een vijftal keer in België: twee keer in de Ancienne Belgique (28 en 29 mei, waarvan 28 mei uitverkocht),  op 7 juli op het Cactusfestival in Brugge, op 4 augustus o M-idzomer Festival in Leuven en op 7 augustus op de Lokerse Feesten. Ze toert ook in Europa, samen met dEUS. Die tourdata zijn te vinden op www.trixiewhitley.com

 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio