Springen met Zaffelaarse Belevenissen op paasmaandag

Eindelijk een pretpark in Zaffelare

Eindelijk een pretpark in Zaffelare

Springkastelen in alle vormen en kleuren, maandag ongetwijfeld ook in het Zaffelaars pretpark Foto: if

Lochristi - Een pretpark, dat hadden we nog niet in Lochristi. Het goede nieuws is dat Zaffelaarse Belevenissen op paasmaandag 22 april er eentje opent met liefst 20 springkastelen. Minder goed nieuws is dat het maar voor één dag blijft staan, dus dat je er op de allerlaatste dag van de paasvakantie maximaal moet van genieten. Van 10 uur tot 18 uur kan het, elk volgens eigen springplezier en avontuurijkheid. En voor een prikje!

Originele ideeën, Zaffelaarse Belevenissen zit er niet verlegen om. Dit keer verzamelt Thierry Van Hecke liefst 20 springkastelen op de parking en de speelplaats van De WegWijzer. Een heus pretpark dus in eigen gemeente. "We hebben het terrein mooi ingedeeld in drie  delen, zodat alle leeftijden - elk met hun zin voor avontuur - aan bod komen", vertelt Thierry. "Voor de kleinsten is er een speelkooi, een draaimolen en zijn er aangepaste springkastelen, in het tweede deel vind je vooral klimmuren en een Bengy-run, en het derde deel zorgt voor het meeste fun met heel lange springkastelen tot 30 meter."

Voor de prijs moet u het niet laten: kinderen tot één meter hoog komen er gratis in, wie tussen 6 en 18 jaar is, springt voor 5 euro, en volwassenen die zich de paasmaandag willen inspringen, mogen dat ook gratis. Omdat springtuigen niet altijd zo rechttoe rechtaan zijn als ze eruitzien, zijn er instructeurs aanwezig. Hun aanbevelingen volgen is natuurlijk de bedoeling. Mocht er toch iets misgaan, er is een EHBO-post voorzien op het terrein. Geen zin in gespring? Er is ook een dj-set, net als allerlei animatie én natuurlijk de obligate voedsel- en drankstandjes. 

Zaffelaars Pretpark, op de speelplaats van De Weg-Wijzer, maandag 22 april van 10 uur tot 18 uur. Een initiatief van Zaffelaarse Belevenissen.

 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio