Koppels krijgen goed en minder goed nieuws in ‘Blind Gekocht’: “Moet je nu in een tent slapen?”

Koppels krijgen goed en minder goed nieuws in ‘Blind Gekocht’: “Moet je nu in een tent slapen?”

In ‘Blind Gekocht’ is het even schrikken als woonexpert Bart ontdekt dat Nisse en Mathilde de weinige spullen die ze hebben, zullen moeten achterlaten als ze verhuizen. Ook Kim en Cedric moeten hun hebben en houden van de hand doen omdat ze niet alles kunnen meenemen. De slaapkamer van zoontje Liam raken ze onmiddellijk kwijt, maar vier weken voor de grote verhuis is wel erg snel. Er is echter ook goed nieuws: hun kinderen krijgen eindelijk hun eigen kamer. En niet zomaar een slaapkamer. Aflevering gemist? Bekijk hier de hoogtepunten.

De slaapkamer van Liam is al snel verkocht: “Moet jij nu in een tent slapen?”

Kim en Cedric moeten de meeste van hun meubels achterlaten omdat er geen plaats voor is in hun nieuwe woning. De slaapkamer van Liam raken ze snel kwijt, zelfs enkele weken voor de grote verhuisdag. Maar waar zal hun zoontje nu slapen?

Handen tekort bij het ineenzetten van de meubels: Béa to the rescue!

Woonexpert komt handen te kort wanneer hij op het laatste nippertje nog enkele meubels koopt voor Kim en Cedric. Want die meubels komen niet kant-en-klaar aan. Gelukkig is Béa er nog om een handje toe te steken.

De zoontjes van Kim en Cedric krijgen eindelijk hun eigen kamer. En wat voor één!

Het is niet alleen maar kommer en kwel bij de koppels die niet altijd even tevreden zijn met de woning die de expert in hun maag splitsen. De zoontjes van Kim en Cedric krijgen nu hun eigen kamer en dat maakt al veel goed voor het koppel. “Als de kinderen recht naar boven lopen en de kamers leuk vinden, dan is dit voor ons een geslaagd huis”, zeiden ze een poosje geleden.

Bart schrikt van de weinige meubels die Nisse en Mathilde kunnen meenemen

De woonexpert doet bij Nisse en Mathilde in Gent ook zijn ronde met zijn post-its om te bekijken welke meubels mee kunnen verhuizen. Het koppel heeft al weinig spullen, maar er zullen er nog minder overblijven als Bart klaar is.

‘Blind Gekocht’, woensdag om 20.35 uur, bij VIER

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees