Celebs

Extravagant verjaardagsfeest voor dochter Khloé Kardashian

Extravagant verjaardagsfeest voor dochter Khloé Kardashian

Foto: ISOPIX

True Thompson (1) was jarig en dan kon mama Khloé Kardashian niet onopgemerkt voorbij laten gaan. De realityster gaf een extravagant feestje en zag ook haar ex-vriend, basketballer Tristan Thompson, voor het eerst terug na zijn vermeende bedrog met Jordyn Woods.

Voor haar eerste verjaardag werd het meisje verrast met een ware ballonnenzee, goed voor zo’n slordige 8.500 dollar (of 7.550 euro). Ook werd er een haag opgetrokken en gesnoeid in haar naam. Om het feestje een feeërieke tint te geven, werd een rookmachine ingehuurd en mocht de kleine True een ritje maken op een eenhoorn, beter bekend als een in het roze gespoten pony met een valse hoorn.

Dit bericht bekijken op Instagram

??Let’s Dream in the clouds ??

Een bericht gedeeld door Khloé (@khloekardashian) op

Ook dacht mama Kardashian aan het goede doel en vroeg ze alle gasten om een cadeautje mee te brengen, dat geschonken wordt aan het kinderziekenhuis in het Amerikaanse Los Angeles. Het was overigens geen gemakkelijk weekend voor mama Kardashian. Zo zou ze voor het eerst haar ex en vader van True, Tristan Thompson, terugzien na zijn overspel. Volgens berichten op sociale media zouden zowel Thompson als Kardashian het netjes gehouden hebben om het feestje van True niet te verpesten.

Dit bericht bekijken op Instagram

??

Een bericht gedeeld door Khloé (@khloekardashian) op

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees