Oldtimer- en machineveiling bij OTL: van golfkar tot Renault R4

Oldtimer- en machineveiling bij OTL: van golfkar tot Renault R4

Raf met hamer en hoed en assistente Keke Foto: if

Lochristi - Het zijn niet echt prettige tijden voor oldtimers, maar er zijn er maandag opnieuw een paar mooie op de kop te tikken op de tweedehands- en oldtimerveiling van OTL Lozen Boer. Ook al een klassieker op de paasmaandag, in de Pauwstraat 166 bij ceremoniemeester Raf Janssens. Een Flandria-driewieler, een authentieke golfkar en een knalrode Renault R4 zijn in elk geval al enkele blikvangers.

"Er is terug een aanbod voor iedereen, van tuinset over grasmaaiers, een golfkar en oldtimers als een Renault R4 en een Flandria-driewieler. Samen met oude en recente tractoren en historisch materiaal voor hobbyist én handelaar", zegt Raf Janssens die de hamer laat vallen voor het ruime aanbod vanaf 13.30 uur. Voor de 43 ste keer al. In de voormiddag kan u het aanbod al bezichtigen en uw keuze maken. Bieden kan ook al, in de hoop dat in de namiddag niet live wordt afgeboden. Geen OTL zonder de inwendige mens te versterken: de bekende schuur is omgebouwd tot cafetaria, cavabar, frituur en gezellige ontmoetingsplaats. Toegang en parking zijn gratis. Al het materiaal kan u nu al bekijken op www.bel-mach.be 

Oldtimer- en machineveiling OTL, Pauwstraat 166 op paasmaandag 22 maart. Bezichtigen kan al in de ochtend, veilen gebeurt vanaf 13.30 uur. 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio