'April met haar Roze Bril' in ‘t Leiebolleke

'April met haar Roze Bril' in ‘t Leiebolleke

Foto: LEZ

Zulte - Op zondag 28 april komt er een nieuwe editie van ‘April met haar Roze Bril’. Jasmien en Nele van kinderschoenen L’histoire de Celeste uit Olsene en Eveline van de webshop Michelle ma Belle uit Machelen verhuizen daarvoor naar de locatie van gastheer Peter van ’t Leiebolleke in Machelen.

Jasmien: ‘Na de succesvolle eerste editie in april vorig jaar presenteren we de tweede editie van ‘April met haar Roze Bril’. De zomereditie van Winter Wonderland heeft dit jaar plaats op 28 april in ’t Leiebolleke in de Dorpstraat in Machelen. Deze gezellige tearoom is dit jaar de uitvalsbasis voor de overdekte pop-up market. Een hele reeks lokale standhouders heten u vanaf 10 u welkom.’

Nele gaat verder: ‘In dit verfrissende ijssalon zal er een uitgebreid assortiment aangeboden worden. Van unieke juwelen, badkleding, leuke cadeauartikelen, educatief speelgoed, interieurartikelen, trendy fashion voor kids en volwassenen tot de meest originele kinderschoenen uit onze regio. Dit alles kan je beleven in een bubblegumkleurige sfeer. We beginnen al om 9 u met een Roze Ontbijt. Hiervoor moet je wel op voorhand inschrijven. Na het ontbijt gaan we verder met een Roze Aperitief vanaf 11 u met een verrassing.

Animatie

De hele dag door kan je ook genieten van de lekkere BBQ. Er worden ook een aantal workshops en randanimatie gebracht zoals bijvoorbeeld kindergrime, een fotohoek door Foto Anke, een springkasteel, een binnenspeeltuin, tafelvoetbal, een workshop bloemenkroon maken door Mi-Fleur, … Om mee te doen aan deze activiteiten kan u zich inschrijven op deze Facebookpagina.

Nieuw dit jaar is de bemande en beveiligde fietsenstalling. Vooraan 't Leiebolleke kan je bij de sterke mannen en vrouwen van de jeugdvereniging uw fiets nalaten en ze dragen er een hele dag zorg voor.

Wie doet mee?

Kinderschoenen l’histoire de Celeste, Foto Anke, Styling by Claudia, Beau Belle, De Huiskamer, Pura Beauty & Fashion, Snoezepoes kinderkleding, Love for beauty Zulte, Michelle ma Belle, Stoffensief, Pushkin fietsverhuur en verkoop, bloembinderij Blommeke, Mi-Fleur, Rent & Go Vespa verhuur Machelen, …

Parkeren kan in de Dorpsstraat of op beide parkings van de Guldepoort. De beurs is toegankelijk voor rolstoel en buggy.

Praktisch

Wanneer: zondag 28 april 2019 u, ontbijt vanaf 9 u, beurs vanaf 10 u tot 17 u.

Waar: ’t Leiebollek, Dorpstraat 69 in Machelen. Parkeren kan in de straat of op het pleintje dichtbij ’t Leiebolletje. 

Toegang: gratis.

Inschrijven voor het ontbijt via 0478/91.70.44.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio