Tickets bekerfinale in 30 minuten uitverkocht

Tickets bekerfinale in 30 minuten uitverkocht

Een gelukkige Buffalo Foto: fvv

Gent -

De vrije verkoop van KAA Gent-tickets voor de bekerfinale op 1 mei heeft dinsdag amper 30 minuten geduurd. Om 12.30 uur waren de laatste van de 2.000 nog beschikbare kaarten allemaal de deur uit.

KAA Gent-supporters met een abonnement kregen vorige week al de kans om een ticket te kopen voor de bekerfinale tegen KV Mechelen. 18.000 van de 20.000 beschikbare tickets vlogen de deur uit. De 2.000 overgebleven kaarten werden vanaf dinsdagmiddag 12 uur aangeboden in vrije verkoop, zowel online als aan de Ghelamco Arena.

Lang duurde die vrije verkoop niet. “Na amper 30 minuten waren alle 2.000 kaarten verkocht”, bevestigt Patrick Lips, communicatiedirecteur van KAA Gent. Een aantal fans die er zeker willen bij zijn op 1 mei, brachten de nacht door aan de Ghelamco Arena.

Tickets bekerfinale in 30 minuten uitverkocht
Eén Buffalo had zelfs een tent mee Foto: fvv

Leen Deforche stond als eerste in de rij. Ze kon haar geluk niet op toen ze eindelijk de tickets in haar hand had: “Ik heb 16 uur gewacht en al mijn vrienden verklaarden me zot, maar nu krijg ik de glimlach niet van mijn gezicht. Het was het wachten meer dan waard. En nu nog de beker winnen”.

Tickets bekerfinale in 30 minuten uitverkocht
Leen koopt na 16 uur wachten haar tickets Foto: fvv
Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio