Gratis naar Spinvis in Sint-Denijs-Westrem

 Gratis naar Spinvis in Sint-Denijs-Westrem
Gent -

Na kleppers als Whispering Sons en Mintzkov hebben de organisatoren van het gratis Dioniss zomerfestival in Sint-Denijs-Westrem nu ook een belangrijke Nederlandse artiest toegevoegd aan hun affiche: Spinvis.

Naast het iconische Spinvis zakken ook het Gentse Vito (gisteren nog aangekondigd als support voor dEUS in de AB op 24 mei) en het flamboyante DJ duo Dave & Danny op zaterdag 3 augustus af naar het Dioniss festival in Sint-Denijs-Westrem.

Traditioneel opent Dioniss op vrijdagavond om 17u met het zomerterras waar dit jaar naast hippe muziekjes, frisse dranken en bijkletsen ook Silent Disco centraal staan. Van 20u tot 02u kan er gedanst worden in ‘The Chapel’. Toegang is gratis maar met 200 koptelefoons zijn de plaatsen wel beperkt.

Op zaterdag 3 augustus is dan de échte festivaldag. Vanaf 13u loopt een gevarieerd programma voor jong en oud. ’s Avonds staan op het hoofdpodium achtereenvolgens Vito, Mintzkov, Spinvis, Whispering Sons en afsluitende DJ’s Dave & Danny; De toegang is zoals elk jaar volledig gratis.

Dioniss vindt plaats op vrijdag 2 en zaterdag 3 augustus in het centrum van Sint-Denijs-Westrem. Meer activiteiten worden binnenkort bekendgemaakt.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio