Rami Malek, beter bekend als ‘Freddie Mercury’, zal de schurk in de 25ste James Bond-film spelen

Rami Malek, beter bekend als ‘Freddie Mercury’, zal de schurk in de 25ste James Bond-film spelen

Foto: Twitter @007

Donderdag is op het tropische eiland Jamaica de cast voor de nieuwe James Bond-film onthuld. Daniël Craig zal opnieuw in de huid van 007 kruipen. Rami Malek, bekend van de Queen biopic Bohemian Rhapsody, zal naar alle waarschijnlijkheid de slechterik vertolken.

De aankondiging vond plaats in de Jamaicaanse villa van Ian Flemming, de bedenker en geestelijke vader van de MI6-agent . De prent heeft nog geen officiële titel, maar gezien het de 25ste 007-film wordt, noemen de producenten, schrijvers en acteurs het project voorlopig Bond 25.

De grootste verassing is de toevoeging van Rami Malek aan de cast. “Ik beloof jullie dat ik ervoor zal zorgen dat Mr. Bond geen al te gemakkelijke tijd zal beleven in zijn 25ste vertolking”, zegt Malek. Dit doet vermoeden dat hij de rol van schurk op zich zal nemen.

Sinds Dame Judi Dench op pensioen ging als M, nam Ralph Fiennes de rol van M op zich. Ook in Bond 25 zal hij die rol spelen. Ook deze acteurs hernemen hun rollen: Naomie Harris als Moneypenny, Léa Seydoux als Dokter Madeleine Swann, Ben Whishaw als gadgetman Q.

Cary Joji Fukunaga, bekend van onder meer het eerste seizoen van True detective, zal de regie op zich nemen.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees