Dit is een exclusief artikel voor jou.
Dit exclusieve artikel lezen? Doe het gratis >

Didier (54) en Baudouin (58) hadden een topjob, maar gaven die op om hun eigen bakkerij te openen: “Alleen het vroege opstaan doet soms pijn”

Didier (54) en Baudouin (58) hadden een topjob, maar gaven die op om hun eigen bakkerij te openen: “Alleen het vroege opstaan doet soms pijn”

Didier en Baudouin maken hun brood op een speciale ‘trage’ manier. Foto: jhp

Grimbergen / Beigem -

Bakkerij ‘Boo’ in Beigem draait inmiddels op volle toeren. Nochtans was het voor de twee bakkers Didier Debourg (54) en Baudouin Guyot (58) geen evidentie om een eigen zaak te starten. De twee gaven hun job op voor hun passie: een échte warme artisanale bakkerij. Boo is inmiddels elke bakdag uitverkocht.

“Een échte warme bakker: die kan je nergens meer vinden. Toch niet zoals wij ons brood graag zelf eten”, zeggen Didier Debourg (54) en Baudouin Guyot (58). En dus besloten beide vrienden ...

Het beste van Enkel voor abonnees