Gezin of vrienden worden een team

Word je nog sterker samen met je papa of oma? Kun je bergen verzetten door jouw kracht en de lenigheid van je zoon of dochter te combineren? Ben je ervan overtuigd dat 1 + 1 véél meer is dan 2? Wil je weten of je vriendenclubje méér kan dan pinten pakken en moppen vertellen? En ben je niet vies van een natte modderbroek? Omcirkel dan met een rode stift de datum van 9 juni 2019 i jouw agenda.

Overwin reuzenladders, buikschuifbanen, modderbaden en word de kampioen van de tarzansprong. En vooral: word een nog sterker team. Of kom gewoon kijken, dankzij het compacte parcours op één en dezelfde locatie hoef je zelfs van op het terras niets te missen. Ook niet het spetterende optreden van Ze Quaffeurz.

De Versele-Laga Adventure Run is een recreatieve avontuurlijke obstakelrun. De focus ligt op het overwinnen van de 20 hindernissen, meer dan op het lopen zelf. Die liggen tussen start en finish op een compact parcours van één kilometer. Je loopt de Versele-Laga Adventure Run niet alleen maar samen, want zonder teamwork zullen sommige hindernissen niet te nemen zijn.

Samenwerking Versele-Laga, Teamadventure en Sociaal Huis Deinze

Het is geen toeval dat Versele-Laga het project een warm hart toedraagt, want de Versele-Laga Adventure Run is een uniek sportevenement voor jongeren, families en vrienden in Deinze dat mooi binnen het rijtje past van sportevenementen die het bedrijf sponsort of organiseert.

Het partnership tussen Versele-Laga en Teamadventure reikt bovendien verder dan enkel de Versele-Laga Adventure Run op zich, want het event is ook het startschot van een uniek samenwerkingsproject tussen Versele-Laga, Teamadventure en het Sociaal Huis Deinze. 

Met dat project krijgen kwetsbare jongeren tussen 8 en 12 jaar uit Deinze de kans van het avontuurlijke programma van Teamadventure te genieten. Concreet zullen ze starten met een eerste avonturennamiddag waarbij ze gratis komen lasershooten en het hindernissenparcours overwinnen.

Praktisch

Er is geen tijdsopname, het doel van de run is alle hindernissen overwinnen en samen de finish halen waarbij de snelheid niet van belang is. De minimumleeftijd om deel te nemen is 8 jaar. Kinderen onder de 14 jaar zijn verplicht het parcours samen af te leggen met een volwassene.

Je start in verschillende waves tussen 14u en 17u. Het aantal is afhankelijk van het aantal inschrijvingen. Daarna kan je je ontspannen bij het optreden van Ze Quaffeurz. Maar er is doorlopend muziek, catering en er zijn natuurlijk verfrissende drankjes.

Parcours

Het parcours wordt volledig opgebouwd op het Teamadventure-terrein in Provinciaal Domein De Brielmeersen. Het volledig afgebakende parcours slingert doorheen de waterpartijen, over alle heuveltjes, door het paintballveld en het lasershootbos. Eindigen doe je op een 18 m lange buikschuifbaan in de modderige vijver. Finishen met een proper shirt is dus helemaal uitgesloten.

Toiletten, lockers, kleedkamers en douches zijn aanwezig.

Inschrijven

Daan Boydens van Teamadventure: ‘Je kunt kiezen voor een individueel ticket van € 10 of een familieticket van € 25. Een familieticket is geldig voor alle gezinsleden die onder hetzelfde dak wonen. We voorzien verschillende waves tussen 14u en 17u. Je kunt bij inschrijving nog geen startuur kiezen. Na het afsluiten van de inschrijvingen zullen wij jullie op basis van het aantal inschrijvingen en de leeftijden een startuur toekennen. Dit wordt jullie via mail toegezonden vijf dagen voor het event. Je kunt bij de inschrijving wel al aangeven met welke anderen je graag samen aan de start komt. Met een familieticket kom je uiteraard samen aan de start. Voor elke deelnemer voorzien we een knap “Versele-Laga Adventure Run”-T-shirt.’

Inschrijven voor de Adventure Run kan je hier.

Meer info: Daan Boydens, tel. 0476/28.34.16 – daan@teamadventure.be of www.versele-laga-adventure-run.be

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio