Hond eet 180 euro op en kost eigenaars nog eens 150 euro om geld er weer uit te krijgen

Hond eet 180 euro op en kost eigenaars nog eens 150 euro om geld er weer uit te krijgen

Ozzie en zijn maaginhoud Foto: Murphy & Co Veterinary Practice

In Llandudno, een stad in Wales, heeft een negenjarige labradoodle zijn baasjes verbaasd door acht bankbiljetten van 20 pond naar binnen te spelen. De eigenaars konden niet anders dan naar de dierenarts trekken, die een poging deed de buit te recupereren.

Toen iemand onlangs een envelop met geld door de brievenbus van Neil en Judith Wright duwde, vond hun hond Ozzie er niets beter op dan de acht biljetten, het plastic zakje waar ze inzaten en het klemmetje errond naar binnen te spelen. “Iemand moest ons nog geld en stak het in de brievenbus”, vertelt Judith aan Sky News. “Zo heeft Ozzie het te pakken gekregen.”

Het koppel trok met hun hond naar de dierenarts, die erin slaagde de hond te laten overgeven en zo de ‘buit’ kon recupereren. Alleen bleef van die buit niet veel over, want Neil en Judith moesten naar huis met niets meer dan een hoop papiersnippers én een rekening van 130 pond - zo’n 150 euro.

Een woordvoerder van de dierenarts laat weten dat het de eerste keer is dat ze een dier behandelen voor het verorberen van geldbiljetten. Ozzies baasjes zullen de gehavende bankbiljetten proberen om te wisselen bij de Bank of England, en beloven hun brievenbus in de toekomst iets beter af te schermen.

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees