Eetfestijn 5 mei

FOTO. Zeveren Sportief bestaat 50 jaar

Het is over en voorbij. Het doek in 2e provinciale A Oost-Vlaanderen is voor Zeveren Sportief gevallen en het seizoen zit er op. De laatste thuiswedstrijd tegen Ertvelde leverde twee verliezers op. Zeveren Sportief miste op een half haar na de eindronde, Ertvelde pakte wel de drie punten maar degradeerde toch naar 3de provinciale. Treurnis op en alom het veld. Dit is het verleden, het nabije verleden. Een fotoreportage van Ive Steyaert.

Eetfestijn

Laat ons kijken naar de toekomst, de nabije toekomst. Zeveren Sportief is een warme club, een club waar iedereen welkom is. Het seizoen wordt afgesloten met een eetfestijn op zondagmiddag 5 mei in VIBLO (Kouter) in Deinze. Vanaf 11.30 u kan er aangeschoven worden. Het wordt een feestelijk eetfestijn want de paars-witten hebben iets te  vieren: Zeveren Sportief bestaat 50 jaar. 

Er werd gekozen voor BBQ à volonté. Als alternatief is er ook de mogelijkheid om een vispapillot (kabeljauwhaasje) of vegetarische schotel te bestellen. Kipbrochettes, worsten, ribbetjes en steaks worden geserveerd met verse frietjes, sla, tomaten, wortelen, komkommer of appelmoes voor de kleintjes met een keuze uit warme sauzen zoals champignon-, peper-, bearnaise- of provençaalse saus. Volwassenen betalen € 20 per persoon, kinderen slechts € 10. Koffie en gebak zijn inbegrepen. Iedereen is welkom.

Inschrijven via Christophe Van der Eecken 0497/48.30.48 of christophe.vandereecken@mandat.belfius.be.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio