Eén en Kom op tegen Kanker organiseren ‘bedankingsweekend’ voor 30-jarig bestaan van goede doel

Eén en Kom op tegen Kanker organiseren ‘bedankingsweekend’ voor 30-jarig bestaan van goede doel

Frank Deboosere kondigde woensdagavond tijdens het weerbericht aan dat Eén en Kom op tegen Kanker de handen in elkaar slaan voor een bedankingsweekend vol verrassingen, van donderdag 2 mei tot en met zondag 5 mei, naar aanleiding van het 30-jarig bestaan van Kom op tegen Kanker.

Eén en Kom op tegen Kanker organiseren dit weekend 30 symbolische bedankingsmomenten voor een aantal mensen die zich in de loop van al die jaren hebben ingezet voor het goede doel. Dat gaat van kleine bedankjes tot grote verrassingen.

Voor de acties doen Eén en Kom op tegen Kanker onder andere een beroep op hun levensgrote knuffelbeer. Die maakte woensdag al zijn opwachting in het weerbericht. De beer zal de komende vier dagen Vlaanderen doorkruisen. Hij deelt knuffels uit aan iedereen die meewerkt om de droom van Kom op tegen Kanker te realiseren: een wereld waarin we geen geliefden meer verliezen aan kanker.

Op de Facebook- en Instagrampagina van Eén en Kom op tegen Kanker worden er de komende dagen foto’s en video’s gedeeld. Op de website van Eén worden vanaf woensdagavond op een tijdlijn het hele weekend lang beelden verzameld van de 30 acties: een.be/tijdslijn30jaar.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

Verkiezingen in jouw gemeente:

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees