Celebs

Wat is er met het gezicht van Sylvie Meis gebeurd?

Heel wat mensen zijn flink geschrokken toen ze afgelopen weekend foto’s zagen opduiken van Sylvie Meis (41) bij een basketbalwedstrijd. Niet omdat ze haar daar niet verwachtten, maar wel vanwege het gezicht van de presentatrice.

De Nederlandse presentatrice en model Sylvie Meis zat zaterdag samen met een vriendin op de eerste rij om de Hamburg Towers toe te juichen. Volgens het Duitse dagblad Bild lachte ze uitbundig en kletste ze gezellig met andere toeschouwers. Maar toch barstte er een discussie op sociale media los, want Sylvie zag er niet uit zoals ze er normaal uitziet.

Een stijve gelaatsuitdrukking en geen rimpel te bespeuren op haar voorhoofd, klinkt het in Bild. Of zoals een fan het verwoordt: “Sylvie, wat is er met je gezicht gebeurd?” Iemand anders schreef op Instagram: “Dat kan Sylvie Meis nooit zijn.” En nog een ander op Twitter: “Is ze in elkaar geslagen?”

Botox?

Of de blondinne naar de botox gegrepen heeft, wat het rimpelvrije voorhoofd zou verklaren, is niet duidelijk. Wel gaf ze eerder dit jaar aan dat ze daar niet negatief tegenover staat. “We worden allemaal ouder, dus als je op die manier net een beetje mooier ouder kunt worden: waarom niet? Als je jezelf mooier vindt en gelukkiger bent met een paar prikjes, dan moet dat toch kunnen?”

 

Corrigeer

De keuze van de redactie Enkel voor abonnees