Productieteam ‘Game of thrones’ ziet vervelende blunder over het hoofd: “Dus zo diep zij we gezonken”

Video: Telenet

Net zoals de voorgaande aflevering, lokt ook de vierde aflevering van het laatste seizoen van Game of thrones heel wat (negatieve) reacties uit bij de fans. Ditmaal gaat het echter niet over het licht of de actie, maar over een object dat het productieteam vergat weg te halen.

LEES OOK. Het grootste gevecht uit televisiegeschiedenis stelt teleur: “Dacht dat er iets mis was met mijn scherm”

Kijkers van de hitserie Game of thrones zijn het gewend om geconfronteerd te worden met niet-alledaagse zaken als draken of ijszombies. Opmerkzame fans hebben het na de meest recente aflevering juist over een zeer veelvoorkomend voorwerp. Een voorwerp dat niet in Westeros thuishoort.

In een scène uit The Last of the Starks, zoals de aflevering heet, bespreken verschillende personages de voorafgaande gebeurtenissen. In de achtergrond slaat Daenerys Targaryen het tafereel gade, terwijl voor haar op tafel een beker van Starbucks staat.

Diep gezonken

De misser leidde tot heel wat reacties op Twitter. “Dus zo diep zijn we gezonken! Een beker van Starbucks!”, reageert een verbaasde kijker. “Wat een blunder van het volledige productieteam”, stelt aan ander. “Wow. Dat product placement wordt steeds erger”, klinkt het nog.

Andere fans zagen er wel de humor van in. “De verhaallijn waar Dany pumpkin spice lattes ontdekt, had ik even gemist”, grapt iemand. Een ander stelt dan weer dat een Starbucksbarista de handen vol zou hebben aan het schrijven van de volledige titel van Daenerys op de beker: Daenerys Stormborn of House Targaryen, the First of Her Name, Queen of the Andals and the First Men, Protector of the Seven Kingdoms, the Mother of Dragons, the Khaleesi of the Great Grass Sea, the Unburnt, the Breaker of Chains.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees