Celebs

Amy Schumer is voor het eerst mama geworden

Amy Schumer is voor het eerst mama geworden

Foto: ISOPIX

Amy Schumer (37) heeft via Instagram bekendgemaakt dat ze zondagavond een kindje op de wereld heeft gezet. De stand-upcomedian en actrice en haar echtgenoot Chris Fisher verwelkomden een zoontje.

Amy Schumer heeft net Meghan Markle voorbijgestoken wat om ter snelst bevallen betreft. Via Instagram deelde de comedian dan meteen ook een knipoog uit naar de hertogin. “Om 10.55 uur vorige avond werd onze koninklijke baby geboren”, klonk het bij een foto van het gelukkige gezinnetje en hun kersverse zoontje.

In oktober kondigde Schumer aan dat ze zwanger was, ook al enkele dagen nadat de zwangerschap van Meghan bekend was geraakt. “Chris en ik zijn super enthousiast en bijna zeker dat hij de vader is”, zei ze in een eerste reactie aan The Los Angeles Times. “Ik kijk er naar uit om de concurrentie met Meghan aan te gaan.”

Vreet- en huilbuien

In elk geval verliep de zwangerschap van haar een stuk minder goed dan die van de hertogin. Op Instagram deelde ze regelmatig info over de ongemakken waarmee ze werd geconfronteerd. Zo zagen we haar vreetbuien en huilbuien de revue passeren en vertelde ze ook over de misselijkheid, zij het altijd met een humoristische ondertoon.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

10:55 pm last night. Our royal baby was born.

Een bericht dat is gedeeld door @ amyschumer op

 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees