Directeur Sam Heyerick: ‘Reeds twee jaar warenn we bezig met het uitbouwen van een schoolbibliotheek met de bedoeling onze leerlingen nog meer aan te moedigen om te lezen en tegelijk het leesplezier aan te wakkeren. Tegelijk wilden wij hen ook een leuke en rustige middagactiviteit aanbieden. Begin dit schooljaar was het zo ver: onze bibliotheek ging open voor leerlingen en leerkrachten, zowel tijdens de lessen als tijdens de middagpauze. De leerlingen van de houtafdeling waren nog volop bezig met het maken van het zitmeubilair. Tegen het einde van het schooljaar zal dit voltooid zijn maar op de open dag wordt al een tip van de sluier gelicht.’

Na de officiële opening van de schoolbibliotheek door Marc De Bel, auteur van tal van prachtige jeugdboeken, kon men zijn boeken van Marc De Bel door hem laten signeren. Er was ook een mogelijkheid een boek van zijn hand aan te kopen.

Zoals het hoort op een open dag konden de belangstellenden kennis maken met alle disciplines die VTI Deinze aanbiedt. Vooral de gloednieuwe CNC studio had veel bekijks.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio