Zoon van Paul Severs heeft lied opgenomen ter nagedachtenis van vader: “De leegte is onwerkelijk”

Zoon van Paul Severs heeft lied opgenomen ter nagedachtenis van vader: “De leegte is onwerkelijk”

Foto: idh

De zoon van Paul Severs heeft een lied opgenomen ter nagedachtenis van zijn overleden vader. Dat zegt hij in een emotionele post op Facebook. “Ik zou zo graag uit deze surreële nachtmerrie ontwaken”, aldus Christophe Severs.

“Het gemis krijg ik in woorden niet uitgedrukt”, schrijft Christophe Severs op Facebook. “De leegte is onwerkelijk… Soms denk ik dat hij gewoon op reis is en elk moment de telefoon zal rinkelen en ik zal horen Christophe, ’t is papa hier he. Ik zou zo graag uit deze surreële nachtmerrie ontwaken. Ik vrees dat zelfs de almachtige tijd niet alle wonden zal kunnen helen, maar misschien kunnen we het ooit een plaats geven.”

Het versturen van bidprentjes wordt woensdag afgesloten, aldus Severs. “Ik heb wel het gevoel dat ik nog meer moet doen om mijn pa zelf te eren en dat houdt me ’s nachts wakker. Daarom heb ik beslist in de toekomst nog meer voor mijn pa te doen, maar momenteel is het te pril om daar al over uit te weiden. De eerste ideeën zijn er wel al.”

Lied

Wat hij wel kan zeggen, is dat hij een lied heeft opgenomen waar hij zijn verdriet in kwijt kon. “Het heeft me geholpen met het verwerkingsproces en zal ook een nieuwe start inluiden voor wat ik nog steeds beschouw als mijn grootste passie, namelijk muziek. Het biedt me ook troost te weten dat ook ik aan mijn vaders muzikale nalatenschap een vervolg kan (proberen te) breien. Ook kan ik al zeggen dat ik een aantal nieuwe samenwerkingen zal aangaan met mensen waar ik sterk in geloof. De bestaande samenwerkingen gaan ook verder in de toekomst.”

Paul Severs overleed op 9 april, een maand nadat hij in het ziekenhuis opgenomen was omdat hij een hartaanval had gekregen tijdens het fietsen.

bekijk ook

BV’s over begrafenis Paul Severs: “Hij heeft deze mooie uitvaart zo hard verdiend”

Duizenden fans op post voor laatste groet aan Paul Severs

Corrigeer

NIEUWS

Het beste van Enkel voor abonnees