Wachtlijst voor gratis concert geopend

Vlaanderen Feest: Destelbergen loopt storm voor Raymond

Vlaanderen Feest: Destelbergen loopt storm voor Raymond

Raymond, twee jaar geleden ook al te zien op Zaffelaarse Belevenissen Foto: Erika Gentils

Destelbergen - Ter gelegenheid van het feest van de Vlaamse Gemeenschap haalt Destelbergen dit keer een onvervalste topper binnen: Raymond van het Groenewoud brengt op 6 juli de liefde voor muziek naar het Jeugd- en Gemeenschapscentrum. Het gratis concert was in een oogwenk uitverkocht, wie er nog bij wil zijn om de Vlaamse feestdag te vieren met de peetvader van de Nederlandstalige rock moet even geduld oefenen op een wachtlijst en hopen op annulaties.

Het repertoire van Vlaanderens populairste kent u natuurlijk: Van 'Chachacha' over 'Meisjes' en 'Warme dagen' tot 'Je veux de l’amour,' 'twee meisjes (op het strand)' en 'Vlaanderen boven', u zingt ze zonder twijfelen van bij de begintune mee. Raymond maakte zowel uitbundige meezingers als poëtische pareltjes. Zijn muziek is doorspekt met veel humor en passie, maar vooral met tonnen muzikaal talent. Aansluitend aan het concert van 6 juli om 20 uur kan u feestelijk klinken, met een drankje en een Belgisch frietje. 

Vlaanderen Feest! Destelbergen, met Raymond van het Groenewoud op 6 juli in het JGC in de Kerkham. Op de site van eventbrite kan u uw kans op gratis kaarten nog wagen. U belandt dan wel op een wachtlijst. Opgelet: per persoon dient u zich op deze lijst aan te melden om mogelijk kaarten te bemachtigen. 

 
 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio