Baba Yega neemt deel aan Chinese ‘World’s Got Talent’ (maar sneuvelt al snel)

Ze wonnen ‘Belgium’s got talent’, behaalden zilver in het Duitse ‘Das Supertalent’ en stootten door tot de halve finales van ‘Britain’s got talent’. Maar Baba Yega krijgt niet genoeg van talentenjachten en nam nu ook deel aan ‘World’s got talent’ in China. De buitenaardse dansgroep kreeg er lovende reacties, maar sneuvelde al vroeg.

World’s got talent, de Chinese editie van de succesvolle Got talent-shows, verzamelt de meest getalenteerde en succesvolle acts van over de hele wereld. Ook de gekke bende van Baba Yega werd uitgenodigd door de Chinese zender Hunan TV, dat een bereik heeft van 210 miljoen kijkers. Uiteindelijk keken 140 miljoen Chinezen naar het optreden van Baba Yega.

De jury – met onder meer zangeres Coco Li, actrice Vivian Wu en muziekster David Foster – had niets dan lovende woorden voor de Belgische dansgroep, maar besloot toch om Baba Yega niet te laten doorgaan naar de volgende ronde. Het is na de Belgische, Duitse en Britse Got talent al de vierde show waaraan Baba Yega deelnam.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees